Buat Logo Percuma Dengan Hanya Beberapa Klik!

Beberapa langkah mudah. Sepantas kilat. Logo menawan.

1. Masukkan nama jenama dan klik butang buat

Anda akan nampak puluhan variasi menarik untuk rekaan akan datang anda sebentar lagi!

2. Jelaskan jenis pilihan logo anda dan pilih yang terbaik

Identiti jenama dan logo anda hampir siap! Anda boleh menyimpan rekaan yang dipilih atau menambahnya kepada Kegemaran anda untuk dilihat semula kemudian. Klik pada 'Lihat dan simpan' untuk melihat bagaimana rupa sebenar logo anda.

3. Daftar dan simpan

Jangan hilangkan rekaan anda! Buat akaun percuma untuk mendapatkannya semula bila-bila masa.

4. Sunting logo syarikat anda

Terokai cadangan yang penyunting kami tawarkan untuk mengubah warna, fon, atau ikon logo anda. Tambahan lagi, anda juga boleh menggunakan rekaan anda untuk menjenamakan barangan lain. Penjenamaan anda hampir selesai!

5. Muat turun fail

Muat turun logo bersaiz kecil secara percuma untuk melihatnya sebelum anda membayar - pada bila-bila masa dan di mana jua!

Buat Logo Dalam Beberapa Klik Sahaja!

Logaster membantu pemilik-pemilik perniagaan kecil membuat rekaan logo profesional, walaupun dengan modal terhad dan kemahiran rekaan yang kosong. Dengan perkhidmatan kami, selain logo berkualiti tinggi, anda boleh merekacipta logo sedia digunakan untuk rangkaian sosial, kad perniagaan dan kepala surat.

Pembuat Logo Percuma Bila-bila Masa, Apabila Anda Perlukannya

Dengan pembuat logo percuma Logaster, anda boleh membuat dan memuat turun logotype bersaiz kecil tanpa tera air. Sepenuhnya percuma!

LOGO PERCUMA DIJAMIN

Tidak kira bajet anda, Logaster menawarkan anda muat turun logotype tanpa had secara percuma.

TIADA TERA AIR

Buat logotype yang cantik dan tersendiri dan muat turun tanpa tera air.

MUDAH-DIGUNAKAN

Fail PNG sedia digunakan serta-merta selepas muat turun! Letakkan di kepala surat, laman web, t-shirt dan banyak lagi!

Kit penjenamaan penuh untuk syarikat anda dalam beberapa minit sahaja!

Jimatkan masa dan wang untuk proses pembuatan rekaan! Dengan Pembuat Logo Logaster, anda boleh mendapatkan logo, kad perniagaan, kepala surat, sampul surat, dan penjenamaan media sosial hebat dengan mudah dan pantas!

Logo

Kad perniagaan

Kepala surat

Sampul surat

Tandatangan emel

Sosial

Favicon

Corak jenama

GAMBAR PENGGUNA

WALLPAPER LOGO

BUKU JENAMA

16M
JENAMA-JENAMA DIBUAT
9+
PENGALAMAN BERTAHUN-TAHUN
1000
JENAMA SETIAP JAM

Dijana oleh AI, Diiktiraf Para Pereka

Tujuh juta orang telah pun menggunakan pembuat logo kami. Sertai mereka untuk mendapatkan penjenamaan anda sendiri yang menakjubkan. IBerikut adalah perkara yang kami tawarkan.

Logo percuma disertakan

Muat turun logo bersaiz kecil percuma tanpa tera air dalam format PNG pada bila-bila masa untuk dilihat dan dicuba.

Fail-fail vektor untuk dicetak

Logo boleh skala untuk dicetak menerusi berbilang sandaran penjenamaan. Fail-fail PDF dan SVG disertakan.

120+ fail beresolusi tinggi

Anda akan mendapat logo 2000 x 2000 px (png, jpeg) dengan skema warna berbeza untuk laman sesawang dan media sosial.

6 pilihan susun atur

Kami menyediakan susun atur serba boleh yang menepati setiap jenis sandaran penjenamaan seperti kemeja t, laman sesawang, media sosial, papan tanda, dsb.

Ubah logo anda bila-bila masa

Anda boleh mengubah rekaan anda walaupun selepas anda memuat turun. Dapatkan inspirasi tanpa had!

Hakcipta

Anda mendapat semua hak anda sepenuhnya untuk menggunakan rekaan bagi tujuan komersial dan peribadi serta untuk mendaftarkan tanda niaga.

Pembuat dan Penjana Logo Dalam Talian

Saya sangat gembira melihat kualiti perkhidmatan syarikat ini. Saya suka logo saya! Ia mudah dibuat dan dimuat turun. Terima kasih!

Saya saya perkhidmatan awak. Kami gunakan logo dibuat oleh Logaster ini di semua tempat yang kami gunakan. Nampak cantik. Terima kasih!

Kami merekacipta satu logo dan gunakannya atas kad bisnes kami.

Logaster ada TrustScore 4.7 | 942 ulasan pengguna! Lihat apa yang orang telah tulis setakat ini dan kongsi pengalaman anda sendiri.

Soalan-soalan Kerap Ditanya

BAGAIMANAKAH SAYA BOLEH MEMBUAT LOGO SECARA PERCUMA?

Logaster adalah satu daripada beberapa perkhidmatan yang membolehkan anda membuat dan memuat turun logo secara percuma. Bagaimanakah anda boleh mendapatkan logo percuma ini? Buat sahaja logo. Kemudian, selepas anda mendaftar di halaman logo, anda akan nampak logo bertanda «Percuma». Klik «Lihat dan Muat Turun» dan kemudian klik «PNG Bersaiz Kecil». Logo percuma anda akan dimuat turun.

BAGAIMANAKAH SAYA BOLEH MEMBUAT LOGO SAYA SENDIRI?

Untuk membuat logo anda sendiri, masukkan teks logo syarikat anda dan klik «Buat». Di halaman seterusnya, klik «Lihat dan Muat Turun» dan kemudian klik ikon sunting (Pencil). Di halaman suntingan, anda boleh menukar ikon, fon, warna dan saiz rekaan anda. Anda juga boleh menyusun semula unsur-unsur logo sesuka hati anda.

BAGAIMANAKAH SAYA BOLEH MULA MEMBUAT LOGO?

Perekaan logo bermula di halaman ini. Masukkan sahaja teks logo anda, tambah slogan jika anda ada, dan klik «Buat Logo». Kemudian, pilih jenis perniagaan anda, gunakan penapis, simpan logo dan daftar. Itu sahaja.

BAGAIMANAKAH SAYA BOLEH MEMBUAT LOGO UNTUK YOUTUBE?

Logaster menyediakan logo-logo istimewa paling sesuai untuk gambar-gambar akaun YouTube dan gambar hadapan saluran. Buat sahaja logo, dan selepas pembayaran, muat turun logo YouTube anda.

APAKAH JENIS FAIL LOGO YANG SAYA DAPAT?

Anda akan mendapat fail-fail beresolusi tinggi raster (PDF, SVG) dan vektor (PNG, JPEG) tanpa tera air. Semua fail disesuaikan untuk penggunaan dalam talian dan untuk cetakan. Untuk melihat apa yang anda akan dapat, muat turun sampel logo anda di halaman harga.

ADAKAH AWAK BERIKAN HANYA LOGO, ATAU ADAKAH AWAK BERIKAN BARANGAN REKAAN LAIN JUGA?

Kami menyediakan banyak benda! Selain logo, kami juga menawarkan rekaan kad perniagaan, kepala surat, buku jenama, dan kit penjenamaan untuk media sosial (YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, VK, dll.). Logaster memenuhi semua keperluan penjenamaan anda!

APAKAH PILIHAN PENGUBAHSUAIAN YANG DIBERIKAN DALAM PEMBUAT LOGO LOGASTER?

Penyunting logo kami membolehkan anda mengubahsuai saiz logo anda dan memilih daripada beribu-ribu ikon, dan juga mengubah warna dan fonnya. Anda juga boleh menyusun unsur-unsur element sesuka hati anda. Jika anda menghadapi sebarang masalah, jangan risau! Pasukan sokongan kami dapat membantu.

BOLEHKAH SAYA MENYUNTING LOGO SAYA SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN?

Anda boleh menyunting ikon, teks, atau fon pada bila-bila masa, walaupun selepas pembayaran dibuat, dan tanpa kos tambahan!

BERAPAKAH KOS MEMBUAT LOGO MELALUI LOGASTER?

Logo bersaiz kecil percuma sahaja. Ia kecil, tetapi cukup besar sebagai pengepala laman sesawang. Logo beresolusi tinggi dalam format raster dan vektor bermula dari USD 9-20. Lihat sahaja halaman harga kami untuk memilih pelan terbaik untuk anda.

Pembuat Logo Percuma Bila-bila Masa, Apabila Anda Perlukannya

Dengan pembuat logo percuma Logaster, anda boleh membuat dan memuat turun logotype bersaiz kecil tanpa tera air. Sepenuhnya percuma!

01
REKAAN LOGO

Logo dalam format raster dan vektor (PNG, JPEG, PDF, SVG) untuk cetakan dan web. Lebih daripada 120 gambar beresolusi tinggi dalam 6 tata atur dan 5 skim warna.

02
PENJENAMAAN MEDIA SOSIAL

Gambar-gambar berjenama untuk YouTube, Facebook, Twitter, LinkedIn, dan halaman VK. Fail-fail penjenamaan media sosial berkualiti tinggi dalam PNG dan JPEG.

03
REKAAN ALATULIS

Kepala surat, kad perniagaan, dan lain-lain rekaan berjenama sedia untuk dicetak untuk pelanggan-pelanggan dan pekerja-pekerja anda. Kad-kad perniagaan (PDF, PNG) dan kepala surat (PDF, DOCX) dalam format-format popular untuk cetakan dan suntingan mudah.

04
PILIHAN-PILIHAN LAIN

Anda boleh mengubah, ikon, warna, fon dll pada bila-bila masa dan tanpa kos tambahan. Anda memiliki semua hakcipta untuk menggunakan rekaan anda untuk kegunaan peribadi atau komersial dengan bebas.

Pasukan Logaster

Kami bekerja keras membuat rekaan logo profesional mudah dan boleh digunakan semua orang.
Kami di sini untuk membantu anda. Jika anda anda sebarang soalan, sila gunakan borang maklumbalas atau ketahui lanjut tentang kami di sini.

Artikel-artikel Blog Terbaru

Lihatlah lebih banyak artikel-artikel berguna dalam blog kami.

Reka logo anda sendiri sekarang

Mulakan penjenamaan anda dengan pembuat logo Logaster. Masukkan nama syarikat anda dan dapatkan kit penjenamaan profesional dalam hanya 1 minit sahaja! Cubalah! Lebih mudah daripada yang anda jangkakan!